29 noiembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Cota 2.44

Biletul Zilei cota 2.44

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 20 octombie 2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Salzburg – Wolfsburg⏰ 19:45

👉Austriecii trec printr-o perioada de zile mari, avand 10 victorii din 10 pe teren propriu. Au sperante la primul loc in grupa si nu isi permit nici un pas gresit. Wolfsburg nu trece prin cea mai buna perioada anul acesta , asa ca pariem pe ceva de incredere ricicata

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este , 1X&2+ @1.74

Zenit St. Petersburg vs Juventus ⏰22:00

👉Juventus nu are voie sa faca nici un pas gresit in seara asta in Rusia. Au 2 victorii din 2 in grupe si sunt de parere ca in seara asta Juventus nu are cum sa piarda .

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este , X2 @1.40

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 20 Octombrie 2021 este 2.44

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm