5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei 19 Octombrie 2021

Biletul Zilei cota 5.94

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 19 octombie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Porto – AC Milan ⏰22:00

👉Milan dupa primele 2 partide jucate in Champions League a artat dorinta si devotament doar ca i-a lipsit ceva. Milan a condus in ambele meciuri dar scorul a fost intors de adversari. Astazi au nevoie de puncte si nu isi mai permit pasi gresiti.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste X2&2+ @2.20

PSG – RB Leipzig 22:00

👉Leipzig nu se afla in acest sezon in cea mai buna forma a lor , iar PSG nu are voie sa piarda astazi , daca mai vor calificarea mai departe in grupa. Am ales un pariu cat mai safe si un scor de 1-1 ne-ar bifa pariul.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1X&2+ @1.35

Ajax – Dortmund ⏰22:00

👉La acest meci un egal ar multumii ambele echipe asa ca nu vad de ce nu s-ar intelege cele 2 echipe sa faca un egal. La acest meci am ales un pariu simplu ce ne poate aduce verdele inca si de la pauza.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este PSF X @2.00

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 19 Octombrie 2021 este 5.94

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm