29 noiembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Strategia Easy Money biletulzilei-cota2.ro

In ce consta strategia Easy Money?

 • Strategia Easy Money se bazeaza pe plasarea unui meci cu o anumita suma de bani pe o cota mai mica. Daca pariul este castigator, toata suma obtinuta se mizeaza pe urmatorul pariu. Aceasta strategie are sansa foarte mare de castig folosind doar cote mici care aduc un profit semnificativ intr-un timp scurt. Strategia easy money este folosita in pariuri live, pariuri online si in tot ce consta pariuri sportive. O metoda la fel de cunoscuta sunt si

Cum folosim strategia Easy Money in pariuri sportive?

Echipa de analisti profesionisti biletulzilei-cota2.ro iti arata strategia easy money  pe care o poti folosi usor in pariuri sportive pentru a obtine cota 2. Strategia Easy Money se foloseste prin urmatoarea formula:

Ai un buget de 100x si vrei sa ajungi la 200x folosind strategia Easy Money:

 • Pariu 1: 100x pe cota 1.10 = am obtinut 110x
 • Pariu 2: 110x pe cota 1.20 = am obtinut 120x
 • Pariu 3: 120x pe cota 1.15 = am obtinut 138x
 • Pariu 4: 138x pe cota 1.35 = am obtinut 186.3x
 • Pariu 5: 186x pe cota 1.08 = am obtinut 200.88x
 • Dupa ce ai urmat toti pasii, ai obtinut un profit dublu. Strategia Easy Money este foarte cunoscuta in pariuri sportive, este o metoda usoara si profitabila. Recomandat este sa o folosesti in pariuri live si pariuri online pentru o cota mai mare si optiunea de cash out, mai multe informatii gasesti in articolul Cum castigi la Pariuri Live in 2021.

Cele mai profitabile tehnici pentru strategia Easy Money

Strategia Easy Money Profit

 • Pariurile Over/Under – este cea mai buna metoda de pariere atunci cand folosesti strategia Easy Money. Chiar daca sunt foarte simple, ele aduc profit pe termen lung mai ales daca ai un buget mic (vezi aici cat de importanta este administrarea corecta a bankroll-ului pentru pariuri online).
 • Penalty – in ziua de azi, multa lume pariaza pe speciale oferite de casele de pariuri. De obicei, gasesti cota de 1.30 sa nu fie penalty in meci, cota depinde de fiecare eveniment in parte. Aceasta cota este perfecta pentru Strategia Easy Money. In meciurile din Champions League sau alte meciuri la fel de importante, rar mai gasesti un penalty. Unele echipe joaca defensiv altele mai agresiv, de aceea trebuie sa analizezi fiecare echipa.
 • Pariuri live – aceasta strategie functioneaza perfect cu pariuri live, insa aduce mai multe riscuri. Ca strategia Easy Money sa functioneze trebuie sa urmarim meciul pe care pariem. Atentia este un lucru esential si nu trebuie sa pariem la intamplare, pentru ca sansele de castig scad.

Avantaje si dezavantaje in strategia Easy Money

Avantaje strategia Easy Money

⦁ Buget mic – chiar si pariorii cu putin bani pot aplica strategia Easy Money. Daca au noroc, pot castiga sume destul de decente. Strategia Easy Money merge chiar mai bine pentru cei care au o banca mai solida.
⦁ Siguranta – ai o probabilitate de castig mai ridicata pentru ca cotele sunt mai mici si mai sigure. S-a intamplat ca o cota de 1.02 sa fie pierduta, dar probabilitatea este foarte mica.
⦁ Pariuri nelimitate – poti paria zilnic cate pariuri doresti. Foloseste pariuri live sau pariuri online pentru a beneficia de cote mai mari.

Dezavantaje strategia Easy Money

 • Bani pierduti in timp scurt – poti pierde foarte rapid toti banii. Degeaba castigi 9/10 pariuri daca la final pierzi tot, astfel trebuie sa reinvestesti dinou pentru a recupera pierderile.
 • Concentrarea – este o caracteristica foarte importanta daca vrei sa folosesti strategia Easy Money. Multi pariori au pierdut dupa 3-4 pariuri consecutive castigatoare. Cum s-a intamplat? Ei bine, au crezut ca pariul 5 o sa fie unul sigur fara surprize. Nu au analizat meciul si au avut incredere deplina, de aceea concentrarea este un element specific in strategia Easy Money.
 • Surprize – sanse mai mari de a da de o surpriza atunci cand folosesti pariuri live fata de pariu pre-meci si un mare dezavantaj este ca ai foarte putin timp sa analizezi meciul.

Cine poate beneficia de strategia Easy Money?

Strategia Easy Money Cine Poate Beneficia

 • Oricine poate utiliza strategia Easy Money, mai ales cei care nu au un buget foarte ridicat si vor sa faca bani rapid intr-un timp foarte scurt. Poti sa iti faci biletul zilei daca vrei sa pariezi pe mai multe meciuri deodata, dar acest lucru nu este recomandat pentru ca probabilitatea de a castiga este foarte mica.
 • Poti da gres cu aceasta metoda simpla daca nu esti atent, este adevarat ca iti aduce rapid castiguri consistente, dar este foarte inselatoare si are multe capcane in care chiar tu poti pica.
 • Daca esti experimentat in pariuri sportive poti face profit pe termen lung folosind strategia Easy Money.

Daca esti incepator in pariuri sportive, iti recomand sa citesti Cum castigi la Pariuri Live in 2021 si nu uita de pariuri pauza/final. Daca vrei sa pariezi online, vezi ce avantaje au pariuri online si tine cont de cele mai pariate piete de pariuri online.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm