6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Pariurile de valoare (value bet)

 

Ce sunt pariurile de valoare (value bet)?

 • Pariurile de valoare sau parierea valorica este unul dintre cei mai frecventi termini folositi de pariori atunci cand discuta de pariuri online pe termen lung in pariurile sportive. Un value bet (din punctul de vedere al unui jucator) este un pariu tipic care contine o anumita valoare adaugata. Dupa ce si-a facut cercetarile si estimarile, un jucator va ajunge la concluzia ca sansele valorice ca o echipa sa castige sunt mai bune decat cotele oferite de casa de pariuri.
 • De asemenea un pariu de valoare poate fi si o diferenta de cota consistenta. De exemplu in situatia de mai jos cand cota Austriei a scazut de la 1.45 la 1.25 .Daca tu ai posibilitatea de a pune acest pariu online la o casa de pariuri la care cota este de 1.45 putem considera ca acesta este un value bet .

  Cum se calculeaza un pariu de valoare?

Cea mai utilizata formula de calcul pentru value bet:

Valoare=(Probabilitate * Cote zecimale) – 1

Unii pariori prefera sa calculeze un pariu valoric cu procent de sanse:

Probabilitate= 1 / cote zecimale

 

Cum gasim pariuri de valoare?

 • In primul rand, sunt necesare doua lucruri pentru a gasi pariuri cu valoare:
 1. O cunoastere aprofundata a pietei sportului, ligii si pariurilor.

 2. Cunoasterea modului in care casele de pariuri stabilesc cotele.

 • Pentru a gasi pariuri de valoare trebuie sa stabilesti propriile cote. La fel ca analistii financiari, pariorii de valoare ar trebui sa isi calculeze propriile cote pentru o piata folosind toate informatiile disponibile. Calculand propriile probabilitati, le poti compara cu casele de pariuri sau cu preturile de pe bursa de pariuri astfel, in acest mod iti poti creste sansele de castig.
 • Spre deosebire de o casa de pariuri, o bursa de pariuri  permite sa iti stabilesti propriile cote, indiferent de ceea ce este deja oferit. Scopul pariurilor valorice este de a evalua probabilitatea unui eveniment mai precis decat casele de pariuri. Pentru a face acest lucru, este vital sa te gandesti la probabilitate si sa nu va uitati doar sa sustineti favoritele, evaluand sansele fiecarei echipe de a castiga, mai degraba decat pe cine credeti ca va castiga.Poti folosi metoda de calcul valoric si pe pariurile live.

 

Exemple de pariuri de valoare

 • Acesta este un exemplu fictiv. Romania joaca contra Norvegiei. Norvegia este favorita clara si li se ofera o cota de 1,30 pentru victorie. In exemplul nostru stim deja ca Norvegia a castigat deja grupa si probabil va folosi echipa de rezerva pentru a juca. Casele de pariuri sunt constiente si de acest lucru, dar coeficientul reflecta si pariurile publice facute pe Norvegia, bazandu-se exclusiv pe reputatie, nume si alte criterii care nu ajuta la jocul lor pe teren.  Un exemplu simplu este aruncarea monedei care are 50% sanse sa aterizeze pe o anumita fata, deci cota 2.00. Daca o casa de pariuri ofera cota 2.20 in loc de 2.00, pariul are valoare si se poate considera un pariu de valoare.

Pariurile de valoare sunt profitabile pe termen lung?

 • Ideea este simpla si vine din conceptul matematic al valorii asteptate. De fiecare data cand facem un pariu sau facem o afacere, cautam intotdeauna o valoare. De exemplu, daca piata ar avea 50% sanse de castig, iar cotele ar fi de 2.10, acesta ar fi un pariu de valoare in care bate probabilitatea si puteti face profit pe termen lung, obtinand usor cota 2.
 • Deci, putem deduce solutia pentru a castiga bani investind in pariuri sportive este sa cunoasteti probabilitatea reala a unui eveniment si  sa pariezi intotdeauna cu o casa de pariuri care ofera cote mai mari decat aceasta probabilitate. Acesta ar fi un pariu care are valoare, un pariu valoric astfel, prin aceasta metoda va puteti creea biletul zilei .

Ofera agentiile value bet -uri?

 • Cotele sunt un aspect important al pariurilor sportive. Intelegerea lor si modul de utilizare a acestora este cruciala daca doresti sa devii un parior sportiv de succes. Cotele sunt folosite pentru a calcula cati bani primiti din castigarea pariurilor ,dar asta nu este tot. Ceea ce probabil nu stiati este ca exista mai multe moduri diferite de exprimare a cotelor sau ca cotele sunt strans legate de probabilitatea castigarii unui pariu. De asemenea, ele dicteaza daca un anumit pariu reprezinta sau nu o valoare buna, iar valoarea este ceva pe care ar trebui sa il luati intotdeauna in considerare atunci cand decideti ce pariuri sa plasati. Probabilitatile variaza de obicei intre 5% si 10%, uneori mai putin, alteori mai mult.
 • Pariurile sportive de success se refera in mare parte la efectuarea unor evaluari exacte cu privire la probabilitatea unui rezultat si apoi la stabilirea daca sansele acestui rezultat fac ca un pariu sa merite.

Îți reamintesc faptul că eu recomand pariurile online și tradingul. Poti vedea aici cele mai pariate piete de pariuri online. Aplică cele  5 sfaturi utile pentru a castiga la pariuri și nu uita de cat de importanta este administrarea corecta a bankroll-ului.

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm