29 noiembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri sportive

Pauriuri pauza/final in zilele noastre

In acest articol iti prezentam o abordare de pariuri sportive interesanta, care a devenit foarte populara in ultimii ani. Pariuri pauza/final se folosesc in pariuri online, pariuri live sau in biletul zilei. Aceasta strategie consta in parierea pe rezultatul la pauza, cat si pe rezultatul final. Echipa biletulzilei-cota2.ro iti explica modul in care functioneaza pariuri pauza/final si strategii pentru a castiga mai multi bani. Iti recomand sa citesti Cum castigi la Pariuri Live in 2021, acest articol te invata anumite strategii sa ai un profit mai mare pe termen lung si nu uita ca in pariuri live si pariuri online ai marele avantaj numit cash out.

  • Pariuri pauza/final – este o varianta speciala de pariere si apartine categoriei pariuri sportive duble. Singura diferenta este ca, la aceste pariuri pauza/final pariezi pe rezultatul la pauza, precum si pe rezultatul dupa timpul complet. . Atunci cand folosesti pariuri pauza/final obtii  cote mult mai mari, o cota 2  usor accesibila si astfel poti adauga pe biletul zilei meciurile analizate si alese de tine.
  • Este important sa stii ca trebuie sa castigi ambele reprize pentru ca pariul sa fie castigator. Asta inseamna ca trebuie sa prezici correct scorul la pauza si la final. Un mare avantaj este ca poti paria efectiv in timp ce jocul are loc, chiar daca au fost marcate goluri. Acest lucru da nastere la o mare varietate de strategii care iau in considerare evolutia jocului.

Exemple de pariuri pauza/final in pariuri sportive

Tip Pariu      Pauza      Final      Cota
1/1 conduce echipa gazda castiga echipa gazda 3,50
1/X conduce echipa gazda egal 10,00
1/2 conduce echipa gazda castiga echipa oaspete 7,00
X/1 egal castiga echipa oaspete 9,00
X/X egal egal 15,00
X/2 egal castiga echipa oaspete 8,00
2/1 conduce echipa oaspete castiga echipa gazda 20,00
2/X conduce echipa oaspete egal 5,00
2/2 conduce echipa oaspete castiga echipa oaspete 4,50

 

  • Pariuri pauza/final sunt unele dintre cele mai populare moduri in care pariorii pariza pe un meci de fotbal. In acest mod, plasati doua pariuri, dar ambele trebuie sa fie corecte pentru a castiga. Exista cote foarte profitabile pe aceasta piata de pariuri pauza/final, mai ales cand folosesti pariuri live sau pariuri online. Nu uitati ca, echipa noastra de analisti sportivi biletulzilei-cota2.ro ofera zilnic cota 2, biletul zilei si ponturi pariuri fotbal.
  • Pariuri pauza/final mai sunt cunoscute si ca rezultate duble. De fapt, este vorba de doua pariuri, deoarece fiecare pariu trebuie sa se desprinda pentru a castiga. Prin urmare, casele de pariuri sportive creeaza o piata specifica pentru cele 9 combinatii de rezultate posibile care exista pentru aceasta forma de pariu numite pariuri pauza/final.

Cum se calculeaza cotele pentru pariuri pauza/final?

  • Cotele variaza in functie de casa de pariuri sportive sau de site-ul pe care il alegi, precum si de meciul de fotbal in sine. Pariuri pauza/final pot avea castiguri foarte mari, in special pentru jocurile greu de prezis.
  • Intelegerea acestui tip de pariuri sportive – pietele de pariuri pauza/final sunt deosibt de utile in meciurile in care o echipa este favorite sa castige. Pe o piata diferita, cotele pot sa nu fie la fel de attractive. Acest tip de pariuri sportive este admirat datorita cotelor mari. Acest lucru iti ofera cele mai mari sanse de a castiga bani multi intr-un timp scurt.

Sfaturi pariuri pauza/final

Cu cat esti mai informat, cu atat ai mai multe sanse sa obtii profit pe  termen lung. Iata sfaturile si strategiile noastre:

  • Pentru a juca pariuri pauza/final, iti sugerez sa te specializezi pe echipele favorite. Ca exemplu, cauta meciuri in care favoritul (echipa de acasa) prezinta o cota de aproximativ 1,40 pentru a castiga. Apoi plasezi doua pariuri simple. In primul pariati pe 1/1 (conduce echipa gazda, castiga echipa gazda), iar al doilea pariu pe X/1 ( egal, castiga echipa gazda). In acest fel poti obtine cel mai bun profit din aceste pariuri pauza/final. Probabil ti-ai dat seama ca aceasta strategie este cea mai profitabila. Acest lucru se datoreaza faptului ca, chiar daca ghicesti gresit al treilea pariu, obtii in continuare bani din cauza cotelor mari. Pariuri pauza/final se pot juca si ca sistem.
  • Poti profita de oferte de cote imbunatatite, care iti ofera un potential avantaj.
  • Acorda atentie istoricului meciurilor si analizarea echipei este esentiala. Ia in considerare totul, de la apararea echipei pana la modul de joc din a doua repriza. Ai cele mai mari sanse de castig atunci cand acorzi atentia statisticilor, cum ar fi forma actuala.
  • Daca esti convins ca echipa aleasa va incepe bine si conduce la pauza, acesta este intotdeauna un pariu mai profitabil decat o victorie simpla de 90 minute.

Biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatoarele articole: pariurile de valoare si 5 sfaturi utile pentru castiguri la pariuri sportive. Nu uita sa aplici Noua Strategie Pariuri 2021  tinand cont de cele mai pariate piete de pariuri online.

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm