5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cat de importanta este administrarea corecta a bankroll-ului pentru pariuri online?

  • Inceputul inceputurilor il reprezinta perfectionarea pietelor de pariuri sportive existente. Vezi acest articol care iti prezinta cele mai pariate piete de pariuri online. Apoi trebuie sa strangi o suma de bani pe care sa o aloci in mod special pentru acest business, practic poate fi numit asa. Trebuie sa te pregatesti psihic ca ii poti pierde in orice moment si ca iti permiti aceasta pierdere. Pentru inceput va trebui sa te axezi pe un singur proiect de ponturi pariuri online, ori biletul zilei azi ori cota 2 azi. In continuare iti voi prezenta ce procent din bankroll iti recomand sa pariezi in functie de proiectul de pariuri sportive ales de tine.                                                         

Procent de pariere pentru biletul zilei

  • In cazul in care alegi sa incepi cu proiectul Biletul Zilei cota 4-5, iti recomand sa pariezi maxim 1% din bankroll deoarece sansele teoretice de castig sunt mai mici fata de restul proiectelor si variatia este mai mare, mai multe bilete pierzatoare, insa datorita cotei mari, pe termen lung va fi profit.

Procent pentru cota 2

  • Eu am inceput cu procentul de 2%, iar cresterea a fost foarte buna. De exemplu daca incepi cu un bankroll de 10.000 RON, 2% inseamna 200 ron pariati pe cota 2. Intr-o luna in care bilantul este 17W-13L, tu vei avea profit 800 ron, dar in cazul in care vei avea o luna mai ghinionista cu 10W-20L, vom pierde 2.000 RON si in modul asta putem sa pariem confortabil si luna urmatoare, mai avem 8.000 RON bankroll, iar in cazul unei luni foarte bune cu 22W-8L vom avea profit 2.800 RON.

Procent pentru proiectul easy money

  • Escrocii activeaza si pe aceasta piata de pariuri sportive, profita de naivitatea noastra, prezentandu-ne castiguri foarte mari cu sume mici pariate sau meciuri 100% sigure, bilant pe plus, numai meciuri castigatoare si informatii primite din fel si fel de surse dubioase. Aceste meciuri nu exista. Gandeste-te ca daca ai avea o echipa de fotbal si vrei sa faci un meci aranjat (chiar daca este ilegal, teoretic) faci tot posibilul sa nu afle nimeni, poate chiar doar tu. Deci clar informatia nu va ajunge pe tot internetul ca in cazul escrocilor. Cel mai bine este sa citesti tu singur informatii multe despre toate aspectele meciurilor si sa faci ponturi pariuri singur.

Procent pentru pontul zilei

  • Fiecare dintre noi a experimentat nervii creati de ratarea unui penalty sau un gol la ultima faza care ne-a facut sa pierdem bilet pariuri sportive, chiar in randuri repetate, 3-4 bilete la rand. Acei nervi se transforma in dorinta de a recupera pierderea de bani si avem impresia ca toate meciurile pe care le urmarim au ponturi pariuri bune, apoi imediat ne gandim cat sa plasam pe acele pronosticuri sportive. Ei bine, aceasta este cea mai sigura cale de a pierde toti banii si de a ne face nervi si mai multi, este doar un miraj, asa ca te rugam sa ai grija, in general e bine sa nu luam decizii cand suntem nervosi.

Concluzie

  • Indiferent pe care dintre proiectele noastre de ponturi pariuri sportive le vei alege, trebuie sa ai in vedere mereu ca sunt si pierderi si castiguri, si suisuri mari si coborasuri usturatoare. Trebuie sa fim perseverenti, sa invatam din greseli si sa retinem toate meciurile, astfel putem sa evitam potentiale pierderi viitoare.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm