5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

‼️ Ponturi Pariuri ‼️ Universitatea Craiova – FCSB ‼️ 18 decembrie 2020

‼️Ponturi Pariuri AZI Universitatea Craiova – FCSB‼️

🔥Ponturi Pariuri Universitatea Craiova – FCSB 18 decembrie 2020🔥. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

✅✅✅Pariul de ieri din aceasta sectiune a fost castigator

Universitatea Craiova – FCSB ⏰ 20:30

👉 Universitatea Craiova este in acest pe primul loc in campionat la diferenta de 1 punct fata de FCSB. Oltenii au avut un parcurs foarte bun in campionat in acest an dar cu toate acestea in ultimele meciuri echipa a inceput sa “scartaie” putin. Universitatea Craiova a pierdut acasa cu Chindia si Clineni 2 meciuri la care nu ne-am fi asteptat. Astazi joaca cu FCSB, un meci de orgolii, pe care ultima data l-a castigat cu scorul de 2-1.

👉 FCSB vine dupa o infrangere incontestabila la Cluj, unde nu au prestat cel mai bun joc. Pana la acest meci FCSB adunase in campionat nu mai putin de 8 victorii consecutive, meciuri in care au marcat cel putin 2 goluri. Cu Craiova este clar un derby, vorbim de echipele de pe primele 2 locuri care se dueleaza astazi. Ma astept la un meci puternic si dur, in care sa vedem agresivitate din partea ambelor echipe. In trecut va reamintesc ca FCSB a castigat 4 din ultimele 5 meciuri. 

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci este: X2 si peste 1,5 goluri in meci.

Iti recomand sa citesti si Cele mai pariate piete de pariuri online.

🙏 Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Union Berlin – Dortmund  

Biletul Zilei AZI Cota 4.97   

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

ponturi pariuri craiova - fcsb 18 decembrie

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Romania cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm