5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Tottenham – Fulham, 13 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Tottenham – Fulham‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️13 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Tottenham – Fulham ⏰ 22:15

👉 Tottenham trebuie sa tina ritmul nebun pe care l-au impus cele 9 echipe care se lupta pentru podium. Azi are un meci usor, teoretic, si ar trebui sa nu rateze cele 3 puncte. Eu cred ca nu va avea probleme, mai ales ca toate casele de pariuri au inceput sa le scada cota usor usor.

👉 Fulham nu a nimerit un an bun de a promova, sunt coditii prea dure pentru lotul ei, asa ca are toate sansele sa se intoarca in Championship daca va continua in ritmul asta. Cu 2 victorii in 15 etape nu cred ca ii poate pune probleme lui Tottenham in aceasta seara.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Handicap asiatic -1,0 @ 1.65
In cazul in care Tottenham castiga la un singur gol diferenta, primim cota 1.

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Manchester City

Biletul Zilei Cota 9.77

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.
Am pariat acest pariu la UNIBET
CLICK AICI pentru a deschide cont nou, 300 RON BONUS

 

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Premier League cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm