1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Stockport – West Ham, 11 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Stockport – West Ham‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️11 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Stockport – West Ham ⏰ 22:00

👉 Stockport este o echipa dintr-o liga a 5a si se mentine acolo de ani buni. Nu cred ca are pretentii sa castige acest meci contra unei echipe din Premier League, poate doar sa il considere un meci de pregatire sa isi afle toate problemele de joc.

✅✅Ponturi pariuri de ieri –> Castigator +1.544 RON ✅

👉 West Ham are un sezon foarte bun pana acum. Chiar daca este pe locul 10 in Premier League, este la 3 puncte de locul 4, deci este o performanta buna pana acum. Cred ca isi doreste sa ajunga departe si in cupa, asa ca va obtine o victorie usoara azi.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Handicap -1,5 West Ham @ 1.79

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Spezia – Sampdoria

Biletul Zilei Cota 5.12

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.
Am pariat acest pariu la UNIBET
CLICK AICI pentru a deschide cont nou, 300 RON BONUS

 

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Anglia cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm