5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Sepsi – Poli Iasi, 5 februarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Sepsi – Poli Iasi‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️5 februarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Sepsi – Poli Iasi ⏰ 20:30

👉 Sepsi are mari probleme de lot si deja a amanat un meci din acest motiv. Nu mai putin de 14 persoane au fost infectate cu Covid, printre care si antrenorul Leo Grozavu. Azi va avea un lot improvizat si este foarte probabil sa nu pastreze acasa cele 3 puncte.

✅✅Ponturi pariuri de ieri –> Castigator +935 RON ✅

👉 Poli Iasi vine dupa 5 infrangeri consecutive, iar in meciurile din deplasare joaca extraordinar de slab. Avand in vedere ca azi va juca impotriva unui lot de liga secunda, ar putea sa profite si sa isi creasca moralul cu o victorie. Cert este ca astept macar un gol din partea lor.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Poli Iasi marcheaza pana in 80’ @ 1.80

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Biletul Zilei – cota 4.71

Cota 2 AZI Hertha – Bayern Munchen

Biletul Zilei Fotbal – cota 2.99

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅Update ponturi pariuri: Incasare 900 RON✅✅

 

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Romania cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm