3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Schalke – Bayern 24 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Schalke – Bayern‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️24 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Schalke – Bayern ⏰ 16:30

👉 Schalke continua sa faca cel mai slab sezon din istoria clubului, 44 de goluri primite si 14 goluri inscrise in 17 etape inseamna cea mai slaba aparare si cel mai slab atac din Bundesliga. Este pe ultimul loc la tot si asteapta o minune sa nu retrogradeze in acest sezon.

✅✅Ponturi pariuri de ieri –> Castigator +1.448 RON ✅

👉 Bayern s-a instalat pe prima pozitie, a profitat de greselile adversarilor si a revenit unde ii este locul. Azi are cel mai usor meci si primeste cele 3 puncte „pe tava”. Nu este nevoie sa fortzeze ca sa castige, asa ca nu astept mai mult de 4 goluri.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: 2 & Sub 4,5 goluri @ 2.12

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI – cota 1.86

Biletul Zilei cota 4.73

Biletul Zilei Fotbal – cota 2.73

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Bundesliga cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm