6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Premier League, 6 decembrie 2020

Ponturi pariuri AZI @ 1.75

Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

🔥Ponturi pariuri AZI
Tottenham – Arsenal ⏰ 18:30

👉 Chiar daca a remizat in deplasare cu LASK in Europa League, Tottenham a obtinut calificarea in Primavara Europeana inainte de ultimul meci ramas de disputat. In Premier League este in continuare in forma si pare sa nu cedeze niciun punct in continuare. Pofta de goluri cred ca se va concretiza si in meciul de azi.

👉 Arsenal are o singura victorie in ultimele 5 meciuri din Premier League si are nevoie de un refresh. Mikel Arteta are nevoie de iesirea la rampa a lui Aubameyang sau Lacazette, care nu si-au mai facut datoria de ceva timp. Cred ca echipa s-a mobilizat mai bine pentru acest meci puternic si va inscrie.

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Roma – Sassuolo 

Biletul Zilei AZI – COTA 6.83  

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Pontul pariuri din Premier League cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm