6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

‼️ Ponturi pariuri ‼️ Parma – Juventus ‼️ 19 decembrie 2020

‼️Ponturi Pariuri AZI – Parma – Juventus‼️

‼️Ponturi Pariuri ‼️ Parma – Juventus 19 decembrie 2020‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

✅✅Ponturi pariuri de ieri –> Castigator +1.544 RON

Parma – Juventus ⏰ 21:45

👉 Parma este neinvinsa de 4 meciuri si a reusit sa recupereze ceva puncte. Problemele din defensiva nu cred ca se vor rezolva chiar azi, sau daca se rezolva, nu vor reusi sa tina tabela de scor neschimbata in dreptul lor, au un adversar foarte puternic, aflat in sete de goluri.

👉 Juventus este neinvinsa pana acum in cele 12 meciuri disputate pana acum in campionat, insa in meciurile din deplasare au remizat de 4 ori si nu cred ca se simt confortabili cu acest lucru. Au posibilitatea de a imbunatati aceste statistici in seara asta. au un meci accesibil si cu siguranta nu vor sa rateze si sansa de a se apropia de lider, aflat la 4 puncte distanta.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: -1,5 Handicap Juventus @ 1.99

Iti recomand sa vezi si TOP 6 meciuri de weekendul acesta

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Leverkusen – Bayern Munchen  

Biletul Zilei AZI cota 10.07    

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

ponturi pariuri azi parma - juventus 19 decembrie 2020

✅✅Update: Ponturi pariuri AZI – CASTIGAT✅✅

ponturi pariuri castigatoare serie a 19 decembrie 2020

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Serie A cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm