3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Man. City – Aston Villa 20 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Man. City – Aston Villa‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️20 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Man. City – Aston Villa ⏰ 20:00

👉 Man. City este cea mai in forma echipa din Premier League cu 5 victorii in ultimele 5 meciuri. In cazul in care va castiga acest meci, va urca pe prima pozitie si asteapta pasul gresit a rivalei de oras, Man. United, sau daca va castiga atat meciul acesta cat si meciul restant, va prelua tronul campionatului. Astept un meci cu multe ocazii de ambele parti.

👉 Aston Villa a facut un sezon foarte bun pana acum. Chiar daca se claseaza pe pozitia a 11-a, este la doua lungimi distanta de cele mai bune locuri. Defensiva isi face treaba foarte bine si sustine atacul pentru a marca in medie 2 goluri pe meci. Cred ca si azi va face un meci bun.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Peste 10,5 cornere in meci @ 1.73

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Manchester United

Biletul Zilei Cota 9.94

Biletul Zilei Fotbal – cota 2.97

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅Update ponturi pariuri: Incasare 1.384 RON✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Anglia cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm