1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Liverpool – Tottenham, 16 decembrie 2020

Ponturi pariuri AZI @ 2.00

Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

🔥Ponturi pariuri AZI – Premier League, Anglia
Liverpool – Tottenham ⏰ 22:00

👉 Liverpool are 2 mari absenti, cei mai importanti oameni ai echipei: Virgil van Dijk si Milner. Asta imi ofera incertitudine cand vine vorba de castigarea celor 3 puncte. Sunt increzator ca multa energie se va risipi in acest meci deoarece cormoranii nu vor sa o lase pe Tottenham la conducerea clasamentului dupa incheierea meciului. Avand in vedere ca rezervele completeaza destul de bine absentii, Liverpool nu cred ca va pierde, insa e foarte posibil sa primeasca gol.

👉 Tottenham are si ea un mare absent: marele Gareth Bale, bolnav. Atacul poate resimti nevoia lui, insa Harry Kane are sanse mari sa isi treaca numele pe lista marcatorilor. Cu un pas gresit etapa asta, Tottenham poate pica pe locul 4, asa de mare e competitia. Cred ca nu isi vor permite asa ceva si se vor multumi cu un egal.

✅✅1.424 RON incasare pe ponturi pariuri DE IERI

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Bayern Munich – Wolfsburg  

Biletul Zilei Cota 8.30 

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅Update: Ponturi pariuri AZI – CASTIGAT✅✅

 

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Anglia cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm