6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Linares – Sevilla, 5 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Linares – Sevilla‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️5 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Linares – Sevilla ⏰ 20:00

👉 Linares este o echipa modesta care joaca in ligile de amatori ai Spaniei. Anul acesta a sperat sa avanseze macar in 16-imi, dar a fost sortita sa intalneasca pe puternica Sevilla. Cred ca s-ar bucura daca ar inscrie un gol, dar nu cred ca are pretentii nici macar de un egal.

👉 Sevilla are un antrenament azi inainte de meciul puternic cu Real Sociedad din campionat. Trebuie sa isi ascuta arma atacului si cred ca va ajunge foarte usor la poarta gazdelor. Jucatorii nu vor da totul pe teren, isi vor pastra energia pentru meciul din campionat, dar chiar si asa vor marca din inertie.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Sevilla marcheaza minim 3 goluri @ 1.95

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI – Sevilla & Galatasaray

Biletul Zilei AZI – cota 4.13

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

Ponturi pariuri Linares - Sevilla, 5 ianuarie 2021

 

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Spania cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm