1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Europa League, 10 decembrie 2020

Ponturi pariuri AZI @ 1.78

Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

🔥Ponturi pariuri AZI – Europa League
Sparta Praga – AC Milan ⏰ 22:00

👉 Sparta Praga a obtinut cele 6 puncte in urma celor 8 goluri inscrise in poarta lui Celtic din dubla mansa, in rest a fost invinsa de celalte doua echipe. Azi joaca pe teren propriu si cred ca va decurge altfel situatia ultimului meci deoarece nu mai exista miza la mijloc, poate doar clasarea pe prima pozitie a lui Milan. Cred ca poate avea cu usurinta 4 cornere.

👉 Dupa cum se astepta toata lumea, AC Milan a obtinut calificarea in Primavara Europeana. Daca vrea neaparat sa se califice de pe primul loc, are nevoie de o victorie + maxim o remiza a celor de la Lille, dar cred ca Ibrahimovic si echipa nu se vor agita doar pentru atat, mai degraba se concentreaza pentru continuarea dominarii din Serie A, acolo unde sunt lideri si ii asteapta o noua victorie.

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI 2.07  

Biletul Zilei AZI Cota 6.15 

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅UPDATE: ponturi pariuri europa league castigat din prima repriza✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Europa League cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm