29 noiembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Benfica – Tondela, 8 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Benfica – Tondela‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️8 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Benfica – Tondela ⏰ 21:00

👉 Benfica joaca un fotbal foarte bun, insa cateva mici greseli din defensiva au facut-o sa fie pe pozitia a 3-a la diferenta de 4 puncte de liderul Sporting. Este constanta in ceea ce priveste golurile marcate si rezultatele obtinute si azi cred ca va face un nou meci bun.

✅✅Ponturi pariuri de ieri –> Castigator +1.528 RON ✅

👉 Tondela nu a obtinut niciun punct in meciurile din deplasare si o medie de aproape 3 goluri primite in aceste meciuri. Sporting si Porto au inscris de 4 ori, deci apararea cedeaza cand da de greu. Cred ca si azi va ceda din nou.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Minim 7 cornere Benfica @ 1.75

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 Azi Monchengladbach – Bayern Munich

Biletul Zilei AZI – cota 5.13

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅UPDATE Ponturi pariuri: Incasare !! 1.400 RON✅✅

 

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Portugalia cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm