1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Atalanta – Lazio 27 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Atalanta – Lazio‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️27 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Atalanta – Lazio ⏰ 18:45

👉 Atalanta zdrobeste aproape tot ce ii sta in cale in campionat, este o chimie fantastica in jocul echipei. Ultima victima a fost AC Milan, in victoria 3-0 in calitate de oaspeti. Atacul functioneaza de minune, eficienta foarte ridicata in valorificarea marilor ocazii de gol. Cred ca va ataca si azi in meciul de cupa si va obtine multe cornere.

✅✅Ponturi pariuri de ieri –> Castigator +1.384 RON ✅

👉 Lazio este, de asemenea, intr-o forma foarte buna in campionat, insa nu este la fel de performanta ca adversara de azi. Vine dupa 4 victorii consecutive cu minim 2 goluri inscrise pe meci. Astept un nou meci bun facut si in cupa, cu multe ocazii si cornere.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Peste 9,5 cornere in meci @ 1.80

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Man. United – Sheffield Utd.

Biletul Zilei 6.16

Biletul Zilei Fotbal – cota 3.48

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅Update ponturi pariuri: Incasare 1.440 RON✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Italia cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm