5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Atalanta – Genoa, 17 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Atalanta – Genoa‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️17 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Atalanta – Genoa ⏰ 19:00

👉 Atalanta Este intr-o forma de invidiat, are o medie de aproape 4 goluri marcate in ultimele 5 meciuri si pare foarte hotarata sa castige si acest meci fara probleme si sa mai urce in clasament. Poate profita de un pas gresit al uneia dintre echipele din derby-ul Inter-Juventus. Astept posesie mare, cu multe ocazii si cornere.

👉 Genoa a reusit sa obtina o victorie in etapa trecuta si mai respira un pic, iesind din zona fierbinte pentru moment. Apararea nu da randament si este depasita foarte des, in medie are primite aproape 2 goluri pe meci. Chiar daca ar reusi sa inscrie un gol, nu cred ca are sanse impotriva atacului naucitor al Atalantei.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Minim 7 cornere Atalanta @ 1.80

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Inter – Juventus

Biletul Zilei Cota 8.45

Biletul Zilei Fotbal – cota 3.26

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.
Am pariat acest pariu la UNIBET
CLICK AICI pentru a incasa 300 RON BONUS

✅✅Update ponturi pariuri: Incasare 1440 RON✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Italia cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm