29 noiembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Atalanta – Cagliari, 14 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Atalanta – Cagliari‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️14 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Atalanta – Cagliari ⏰ 22:15

👉 Atalanta este mai linistita fara meciuri in Champions League momentan si leaga victorie dupa victorie fara probleme. Cu siguranta isi doresc si finala in Coppa Italia si atept seriozitate din partea lor in acest meci.

👉 Cagliari nu face cel mai bun sezon, apararea nu o ajuta deloc. Golurile vin pe banda rulanta, 34 primite in 17 meciuri, una dintre cele mai slabe defensive. Coppa Italia cred ca se opreste aici pentru ei.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Handicap -1,5 Atalanta @ 1.67

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Arsenal – Crystal Palace

Biletul Zilei Cota 5.41

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.
Am pariat acest pariu la UNIBET
CLICK AICI pentru a deschide cont nou, 300 RON BONUS

✅✅Update ponturi pariuri: Incasare 1336 RON✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Italia cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm