3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Arsenal – Newcastle, 18 ianuarie 2021

‼️Ponturi Pariuri AZI Arsenal – Newcastle ‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️18 ianuarie 2021‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Arsenal – Newcastle ⏰ 22:00

👉 Arsenal si-a revenit dupa forma slaba si a adunat 10 puncte in 4 meciuri. Azi are un nou meci accesibil impotriva unei defensive destul de slaba si ar trebui sa nu rateze cele 3 puncte. Pas cu pas poate ajunge din nou in top.

✅✅Ponturi pariuri de ieri –> Castigator +1446 RON ✅

👉 Newcastle nu are victorie in ultimele 5 meciuri, dar se poate lauda cu o remiza impotriva lui Liverpool. Partea rea este ca nu a marcat in acel meci, in total 2 marcate in ultimele 5 meciuri. Defensiva face fata cu greu atacurilor repetate si cedeaza aproape in fiecare meci.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: 1 & Sub 4,5 goluri @ 1.67

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Astra – Craiova

Biletul Zilei Cota 4.17

Biletul Zilei Fotbal – cota 3.41

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.
Am pariat acest pariu la UNIBET
CLICK AICI pentru a incasa 300 RON BONUS PARIURI 

✅✅Update ponturi pariuri: Incasare 1.336 RON✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Premier League cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm