1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Arsenal – Chelsea, 26 decembrie 2020

‼️Ponturi Pariuri AZI Arsenal – Chelsea‼️

VEZI AICI ‼️Ponturi Pariuri ‼️ 26 decembrie 2020‼️. Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

Arsenal – Chelsea  ⏰ 19:30

👉 Arsenal nu reuseste sa stranga puncte, are unul singur in ultimele 5 meciuri, chiar daca 3 din ele au fost cu echipe din top. Mikel Arteta trebuie sa mobilizeze jucatorii si sa isi revina, cu 3-4 victorii legate isi pot reveni rapid si pot urca in top, totul tine de depasirea acestor momente grele si concentrarea pe meciurile de acum in colo.

👉 Chelsea si-a revenit din cele 2 infrangeri la rand pe care le-a suferit in etapele precedente si a castigat ultimul meci cu scorul de 3-0 impotriva unei urmaritoare la top 5 (nu mai putin de 5 echipe se lupta pentru pozitiile de top). Chelsea are doua optiuni in acest meci, ori castiga si urca pe pozitia secunda, ori pierde si este expusa la o cadere chiar pe locul 8, o diferenta foarte mare. Cert este ca va marca minim un gol.

🎯Ponturi pariuri azi pentru acest meci: Ambele echipe inscriu @ 1.76

🙏 Mult succes si pariati ponturi pariuri responsabil!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 Azi Leicester – Manchester United

Biletul Zilei AZI – Cota 7.95 

Echipa BiletulZilei-Cota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.
Am pariat acest pariu la UNIBET
CLICK AICI pentru a deschide cont nou, 300 RON BONUS

ponturi pariuri azi arsenal chelsea 26 decembrie 2020

✅✅Update: Ponturi pariuri AZI – CASTIGAT✅✅

ponturi pariuri castigatoare arsenal chelsea 26 decembrie 2020

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Premier League cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm