1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Pontul zilei Manchester City – Fulham, 5 decembrie 2020

Pontul zilei fotbal @ 1.85

Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

🔥Pontul zilei
Manchester City – Fulham ⏰ 22:00

👉 Dupa ce s-a vazut calificata in Champions League, City si-a dat silinta si in campionat, are nevoie de multe puncte sa revina pe podium si a zdrobit-o pe Burnley cu 5-0. Acum are un nou meci pe teren propriu si astept un meci asemanator cu precedentul.

👉 Fulham vine dupa o victorie cu Leicester, insa nu ma convinge. Are doar 2 victorii in 10 meciuri, 11 goluri marcate si 19 primite. Media de 2 goluri primite pe meci cred ca va urca, astept sa primeasca minim 3 goluri. Nu scot din calcul marcarea unui gol, City poate da mici semne de relaxare si defensiva poate fi depasita o data.

✅✅Pontul zilei de ieri a fost castigat usor✅✅

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Juventus – Torino 

Biletul Zilei AZI – COTA 5.08  

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza pontul zilei de azi.

✅✅Pontul zilei a fost castigat la fix✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Pontul zilei Manchester City – Fulham cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm