1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Pontul zilei Liga Campionilor, 8 decembrie 2020

Pontul zilei @ 1.62

Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

🔥Ponturi pariuri AZI – Liga Campionilor
Barcelona – Juventus ⏰ 22:00

👉 Barcelona a mers ca ceasul elvetian, are 5 victorii din tot atatea meciuri si se califica de pe primul loc in aceasta grupa. Contrar fericirii din Liga Campionilor vine tristetea din campionat acolo unde nu reuseste sa domine cum ar trebui, este pe locul 9 dupa cele 10 etape disputate. Ba o victorie buna, ba o infrangere de la o nou-promovata. Ma astept ca in meciul de azi sa isi menajeze toata energia pentru campionat si sa nu forteze nici la cornere nici la joc dur.

👉 Juventus sta mai bine per total, este invinsa doar de Barcelona in ultimele 15 meciuri disputate in ambele competitii importante. Calificarea este asigurata, iar Ronaldo si echipa nu au de ce sa forteze o noua victorie. Cred ca vom vedea un joc al gentlemanilor, cu foarte putine intreruperi de joc, mai mult unul de posesie.

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI – Liga Campionilor 

Biletul Zilei AZI Champions League – Cota 15.12  

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅Pontul zilei este castigat, au fost doar 6 cornere in meci✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Pontul zilei din Liga Campionilor cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm