1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Voluntari – Botosani, 9 aprilie 2021

‼️Cota 2 Voluntari – Botosani‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 9 aprilie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. Bilant cota 2 martie: 18 castigatoare ✅ si doar 11 pierdute, felicitari celor care au jucat alaturi de mine🍀!✅

Voluntari – Botosani ⏰20:30

👉 Botosani este obligata sa castige acest meci pentru a fi sigura de pozitia in playoff, intr-un scenariu in care acest meci se termina la egalitate sau castiga Voluntari, Chindia Targoviste se poate califica cu o victorie la FC Arges. Pentru Voluntari acest meci nu are o miza foarte mare, posibil ca jucatorii sa nu gaseasca motivatia necesara pentru a tine piept celor de la Botosani care vor face tot posibilul pentru a obtine victoria.

✅✅Cota 2 de ieri este verde lejer!✅✅

🎯Pontul nostru pentru cota 2 este un pariu simplu victorie Botosani , cota 2.04. Ma astept la un meci deschis cu multe ocazii de gol.

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Biletul Zilei Fotbal @ 4.34

Biletul Zilei – Cota 5.14

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2!

cota 2 9 aprilie 2021

Am pariat acest bilet la 888

🎁 CLICK AICI pentru a incasa 1.000 RON BONUS 🎁

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm