29 noiembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 ✅ Union Berlin – Dortmund ✅ 18 Decembrie 2020

Cota 2 AZI 

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 18 decembrie 2020, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. In luna noiembrie bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 17  castigatoare ✅ si 13 pierdute. 

Union Berlin – Dortmund ⏰ 21:30

👉 Union Berlin pare o echipa im scadere de forma, avand 3 rezultate de egalitate si o infrangere in ultimele 4 meciuri, un lucru interesant care mi-a atras atentia este ca in ultimele 7 meciuri a inscris prima, dar in ultimele 4 nu a reusit sa se impuna. Union a aratat ca poate face fata si cu echipe mari, reusind sa scoata un rezultat de egalitate pe terenul lui Bayern Munich, deschizand scorul inca din minutul 4, in concluzie este o echipa care inscrie des in prima repriza.

👉 Borussia Dortmund are probleme in defensiva, in ultimele 5 meciuri a primit minim un gol, iar acum doua etape, a pierdut rusinos cu scorul de 5:1 in fata lui Stuttgart. Dortmund inca are probleme de lot, star-ul din atac Haaland este inca accidentat si in continuare lipsesc si Thomas Meunier, Thomas Delaney, Marcel Schmelzer si Thorgan Hazard.

👉 Pariul pentru cota 2 de azi este un pariu combo, gol in prima repriza si ambele echipe marcheaza, cota 1.93.

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Ponturi Pariuri AZI Craiova – FCSB   

Biletul Zilei AZI Cota 4.97

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

 

Cota 2 18 decembrie 2020

 

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm