1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Uefa Europa League Young Boys, AC Milan 25 Februarie 2021

‼️Cota 2 Uefa Europa League‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 25 februarie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. In luna DECEMBRIE 2020 bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 16  castigatoare ✅ 13 pierdute si un meci amanat. 

Bayer Leverkusen – Young Boys ⏰ 22:00

👉Leverkusen are ceva probleme cu lotul echipei, le lipsesc 7 jucatori in meciul de astazi cu Young Boys. Ei s-au descurcat cam slab in ultimele 7 meciuri, dar nu au ezitat sa marcheze avand o medie de 3.43 goluri pe meci. Leverkusen vrea sa isi ia revansa, ultima confruntare directa a fost castigata de Young Boys cu 4-3. 

👉Young Boys se afla intr-o forma excelenta, au castigat 9 din ultimele 10 meciuri si au sanse mari sa faca spectacol pe teren. Ei stau bine si pe partea de atac, inscriu cel putin 2 goluri pe meci.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este Gazdele castiga si peste 1.5 goluri 

AC Milan – FK Crvena zvezda ⏰ 22:00

👉AC Milan a castigat 5 din ultimele 10 meciuri jucate si este favorita astazi, chiar daca ultima confruntare directa s-a terminat 2-2. AC Milan nu poate ceda un meci atat de important si vor face tot posibilul sa castige acest meci. 

👉FC Crvena porneste cu un dezavantaj din start, deoarece au ceva jucatori absenti. Pe teren acest lucru nu prea s-a observat, ei au castigat 8 din ultimele 10 meciuri si astazi vor avea un meci greu cu AC Milan. 

🎯Pontul nostru pentru acest meci este Gazdele castiga 

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Biletul Zilei Europa League

Ponturi Pariuri Arsenal – Benfica  

Biletul zilei Superbet 2.97

 

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

cota 2 25 februarie

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm