2 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Uefa Champions League Monchengladbach – Manchester City 24 Februarie 2021

‼️Cota 2 Uefa Champions League‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 24 februarie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. In luna DECEMBRIE 2020 bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 16  castigatoare ✅ 13 pierdute si un meci amanat. 

Monchengladbach – Manchester City ⏰ 22:00

👉Monchengladbach a jucat slab in ultima perioada, in ultimele 5 meciuri jucate au reusit sa castige doar unul, acela fiind contra Stuttgart cu 1-2. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit de foarte mult timp si ne asteptam ca Monchengladbach sa marcheze astazi, deoarece au o medie de 2.67 goluri pe meci. Datorita performantei slabe de pe teren, credem ca Monchengladbach nu are sanse mari sa castige astazi.

👉Manchester City este una din cele mai in forma echipe din Europa, avand cele mai multe victorii consecutive. Se pare ca City a demonstrat in ultimele 20 meciuri ca sunt de neinvins si pe langa asta, marcheaza foarte des avand o medie de 2.17 goluri pe meci. City este pregatita pentru inca o victorie si credem ca Monchengladbach nu le va sta in cale. Ne asteptam la minim 2 si maxim 5 goluri in meciul de astazi.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este Oaspetii castiga, 2-5 goluri in meci si cele mai multe cornere City Cota 2.00 

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Biletul Zilei Cota 4.47

Ponturi Pariuri Atalanta – Real Madrid  

Biletul zilei Superbet 3.27

 

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm