5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Slovenia – Croatia 24 martie 2021

‼️Cota 2 Slovenia – Croatia ‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 24 Martie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2

Slovenia – Croatia⏰21:45

👉 In prima etapa a grupei H din calificarile pentru Campionatul Mondial 2022, Slovenia si Croatia se vor intalni pentru prima data dupa confruntarea amicala din 2008, meci castigat de Croatia cu scorul 3:2.

✅Cota 2 de ieri este verde iar, continuam seria buna, 15 castigatoare si doar 6 pierdute✅

👉 Slovenia este intr-o forma sportiva buna, are 8 meciuri consecutive fara infrangere, in care a reusit sa castige de 5 ori. Croatia insa nu este in cea mai buna forma, are 3 infrangeri consecutive in mecurile oficiale. Un aspect interesant este ca Croatia a reusit sa inscrie in ultimele 11 meciuri disputate, dar a si primit gol in toate.

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🎯Pontul nostru pentru cota 2 este un pariu simplu GG, cota 2.02. Ma astept ca Croatia sa continua seria de GG.24

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Biletul zilei fotbal – cota 4.09

Biletul Zilei cota 5.28

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2!

Am pariat acest bilet la UNIBET
CLICK AICI pentru a incasa 300 RON BONUS

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm