3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Schalke-Leipzig, Juventus-Roma, 6 februarie 2021

‼️Cota 2 Schalke-Leipzig, Juventus-Roma‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 4 februarie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. In luna DECEMBRIE 2020 bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 16  castigatoare ✅ 13 pierdute si un meci amanat. 

FC Schalke 04 – RB Leipzig ⏰ 16:30

👉Leipzig este intr-o forma excelenta in acest sezon, confirmand forma buna de anul trecut si fiind pe locul 2 in Bundesliga. Dupa ce au fost o lunga perioada de timp pe primul loc, Bayern a revenit acolo unde ii e locul. Leipzig are un meci accesibil astazi, cu Schalke, ultimul loc si cea mai slaba aparare din Bundesliga. Avand in vedere ca ultimele meciuri directe s-au terminat la scor 0-4/0-5 pt Leipzig, iar astazi Schalke mai are si indisponibili ma astept la un meci accesibil pentru oaspeti, de ce nu si la scor.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este oaspetii castiga si minim 2 goluri in meci.

Juventus – AS Roma ⏰ 19:00

👉 Meci tare astazi in Italia Serie, se intalnesc ocupantele locurilor 3 respectiv 4. Juventus este insetata de victorii dupa ce torinezii s-au mai impiedicat in ultima vreme si au cazut pe 4 la 8 puncte si doua meciuri in minus fata de primul loc Inter. Roma o sa isi apere sansele astazi, ma astept sa incerce sa profite de fazele fixe si de cornere  pentru ca  cel mai probabil Juventus va avea o posesie mai buna. 

🎯Pentru biletul zilei azi am ales oaspetii au minim 4 cornere.

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Ponturi pariuri Craiova-Dinamo

Biletul Zilei cota  6.39

Biletul Zilei Fotbal – cota 2.54

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

Cota 2 6 februarie 2021

UPDATE ✅✅Cota 2 de azi pe FREE e WIN✅💪

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm