5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Romania – Germania 28 martie 2021

‼️Cota 2 Romania – Germania‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 28 Martie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2

Romania – Germania ⏰22:00

👉 Romania ocupa locul 2 in grupa J, vine dupa o victorie cu Macedonia de Nord, scor 3:2, un meci dominat in mare parte de Romania, dar cu multe greseli in defensiva, echipa noastra nationala a primit 2 goluri intr-un minut.

✅✅Cota 2 de ieri este verde iar! Bilant 17W – 8L✅✅

👉 Germania este lider dupa victoria cu Islanda, scor 3:0. Este una din cele mai puternice echipe nationale din lume, ma astept sa domine clar acest meci, diferenta de valoare este destul de mare, iar Romania a aratat vulnerabilitati in aparare si cred ca Germania va profita de ele.

🎯Pontul nostru pentru cota 2 este un pariu combo Germania castiga la minim 2 goluri diferenta, cota 1.92

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Biletul Zilei Fotbal Cota  4.26

Biletul zilei – Cota 9.80

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2!

 

 

Am pariat acest bilet la UNIBET
CLICK AICI pentru a incasa 300 RON BONUS

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm