6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Real Madrid, Atletico Madrid 16 mai 2021

‼️Cota 2 Real Madrid, Atletico Madrid ‼️

 

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 16 mai 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. Bilant cota 2 martie: 18 castigatoare ✅ si doar 11 pierdute, felicitari celor care au jucat alaturi de mine🍀!✅

Athletico Bilbao – Real Madrid ⏰19:30

👉 Real Madrid vine dupa o victorie spectaculoasa la Granada, scor 4:1 si isi joaca sansele pentru castigarea titlului pana la final, liderul Atletico Madrid fiind la doar 2 puncte distanta. Ma astept ca Real Madrid sa se motiveze foarte bine si sa castige acest meci, Athletico Bilbao ocupa pozitia a 9-a in La Liga, fara sanse de a prinde un loc european in acest sezon, deci motivatia lor in acest meci este destul de scazuta.

🎯 Pontul nostru pentru cota 2 este un pariu simplu, victorie Real Madrid , cota 1.56.

Atletico Madrid – Osasuna ⏰19:30

👉 Atletico Madrid ramane principala favorita la castigarea titlului, are un meci destul de usor azi, Osasuna a ramas fara niciun obiectiv, iar motivatia lor in acest meci o sa fiedestul de slaba.

🎯 Pontul nostru pentru cota 2 este un pariu simplu, victorie Atletico Madrid , cota 1.22.

✅✅ Cota 2 este verde!✅✅

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Biletul zilei – Cota 4.22

Ponturi pariuri 16 mai 2021

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2!

 

Am pariat acest bilet la 888

🎁 CLICK AICI pentru a incasa 1.000 RON BONUS 🎁

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

🎁 Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm