1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Hertha-Bayern Munchen , 5 februarie 2021

‼️Cota 2 Hertha Berlin – FC Bayern Munchen‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 5 februarie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. In luna DECEMBRIE 2020 bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 16  castigatoare ✅ 13 pierdute si un meci amanat. 

✅ Cota 2 de ieri a fost CASTIGATOARE

Hertha Berlin – FC Bayern Munchen⏰ 21:00

👉 Bayern asa cum ii stim, pe primul loc in Germania Bundesliga, domina campionatul ca in fiecare an si sunt principalii favoriti la titlu. In ceea ce priveste golurile, Bayern este in continuare o masinarie de goluri de la care avem mari asteptari in fiecare meci. Media de goluri pe meci in acest sezon este de 4.4 goluri pe meci, evident prima din Bundesliga.

👉 Hertha- o echipa modesta din Bundesliga dar cu o traditie frumoasa in spate. Echipa este in acest moment pe primul loc deasupra zonei rosii (retrogradare). Au un oarecare avantaj, pentru ca joaca acasa dar nu am prea multe asteptari de la ei in fata celor de la Bayern.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este Oaspetii castiga, minim 2 goluri in meci si au minim 6 cornere in meci.

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Ponturi pariuri Sepsi – Poli Iasi

Biletul Zilei cota 4.71 

Biletul Zilei Fotbal – cota 2.99

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

Cota 2 5 februarie 2020

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm