1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Chelsea – Krasnodar, 8 Decembrie 2020

Cota 2 AZI @ 1.95

Echipa de analisti sportivi biletulzilei-cota2, va propune zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. Alegem cele mai bune meciuri ale zilei pentru a paria pe cota 2, in luna noiembrie bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 17  castigatoare ✅ si 13 pierdute. 

Chelsea – Krasnodar ⏰ 22:00

👉 Chelsea are asigurat primul loc in grupa Europa League dupa ce a invins-o pe Sevilla cu scorul de 4:0. Cel mai probabil va trata acest meci ca un meci de pregatire, iar scopul principal va fi siguranta jucatorilor. Chelsea este un dintre cele mai “cuminti” echipe din Premier League, cu o medie de 1 cartonas galben pe meci in acest sezon.

👉 Krasnodar va termina pe locul 3 in grupa, calificarea in Europa League a fost rezolvata in ultima etapa, dupa succesul cu scroul de 1:0 cu Rennes. Fiind un meci fara miza ma astept sa nu joace agresiv, in campionatul din Rusia are o medie de 2.73 cartonase pe meci, o medie destul de mica pentru acest campionat.

Cota 2 de ieri este verde ✅✅

👉 Arbitrul acestui meci este cehul Pavel Kralovec, cu o medie de 3,7 cartonase galbene in meci. Tinand cont de media scazuta de cartonase a celor doua echipe si fiind un meci fara miza ma astept sa vedem putine cartonase galbene in acest meci, pariul pentru cota 2 azi este sub 3.5 cartonase in meci, cota 1.95.

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Pontul zilei AZI cota 1.62  

Biletul Zilei AZI cota 15.12  

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

 

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 Chelsea – Krasnodar,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

Update:

✅✅Cota 2 este verde lejer, doar un cartonas galben✅✅

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm