3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Bayern Munich – Leverkusen 20 aprilie 2021

‼️Cota 2 Bayern Munich – Leverkusen‼️

Vezi aici‼️Cota 2 AZI ✅ 20 aprilie 2021, formata din cele mai bune meciuri ale zilei, selectate atent de echipa de tipsteri profesionisti biletulzilei-cota2. Oferim zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. Bilant cota 2 martie: 18 castigatoare ✅ si doar 11 pierdute, felicitari celor care au jucat alaturi de mine🍀!✅

Bayern Munich – Leverkusen ⏰21:30

👉 Bayern Munich a fost eliminata in Champions League de catre PSG, chiar daca a castigat la Paris, scor 1:0, nu a fost suficent pentru a se califica, iar acum se concentreaza doar pe Bundesliga, vine dupa o victorie la Wolfsburg, scor 3:2.

✅✅Cota 2 de ieri este verde lejer iar!✅✅

👉 Leverkusen ocupa pozitia a 6-a in Bundesliga, a avut un start de sezon excelent, dar de la inceputul anului au aparut multe accidentari si nu au putut sa mentina nivelul de joc ridicat, avand multe rezultate negative.

🎯Pontul nostru pentru cota 2 este un pariu combo, 1 si peste 2.5 goluri, iar Leverkusen marcheaza maxim 2 goluri, 1.82

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Biletul Zilei – Cota 5.07

Biletul zilei fotbal @ 3.89

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2

Am pariat acest bilet la 888

🎁 CLICK AICI pentru a incasa 1.000 RON BONUS 🎁

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm