3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Cota 2.23

Biletul Zilei cota 2.23

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 18 octombie 2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Arsenal – Crystal Palace ⏰22:00

👉Arsenal are acasa o medie de 2,5 goluri pe meci. Oaspetii au o medie de 1,6 goluri in ultimele 5 meciuri. Arsenal suna revenirea in topul campionatului si dupa parerea mea v-a fi spectacol de goluri azi

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste GGsau3+ @1.57

Venezia – Fiorentina ⏰21:45

👉Astazi Fiorentina este clar echipa favorita, doar ca in ultimele 3 meciuri din deplasare au o medie de 1.66 goluri pe meci. Dupa parerea mea Fiorentina v-a castiga la o diferenta mica de goluri dar nu v-a marca mai mult de 2 goluri , asa ca luam un pariu mai safe.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, X2&0-4 @1.42

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 18 Octombrie 2021 este 2.23

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm