5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Cota 2.02

Biletul Zilei cota 2.02

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 19 octombie 2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Besiktas – Sporting⏰ 19:45

👉Un meci pe viata si pe moarte intre cele 2 echipe. Besiktas si Sporting au nevoie de puncte ca si de apa si dupa parera mea v-a fi un meci foarte spectaculos in fata fanilor turci.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este , 2-5 goluri in meci @1.42

Atl. Madrid – Liverpool ⏰22:00

👉Gazdele nu isi permin nici un pas gresit in seara asta deoarece locul 2 le este amenintat de catre cei de la Porto si cei de la Milan. Liverpool nu se v-a lasa calcata in picioare nici ea si v-a trage si ea pentru cele 3 puncte. V-a fi un meci dur cu cel putin 2 goluri dar nu mai mult de 5 .

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este , 2-5 goluri in meci @1.42

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 19 Octombrie 2021 este 2.02

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm