1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 1.96

Biletul Zilei cota 1.96

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 1 noiembrie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Vallecano vs Celta Vigo⏰ 19:30

👉Vallecano are 5 victorii casa consecutive in ultimele 5 partide si este surpriza campionatului aflandu-se pe locul 6 in campionat. In ultima partida a batut-o acasa chiar si pe Barcelona si este echipa favorita in aceasta seara.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1X@1.42

Bologna vs Cagliari⏰ 21:45

👉Bologna este echipa favorita in aceasta seara avand cota de 1,70 la victorie la casele de pariuri. In ultimele 8 partide acasa, au 2 meciuri pierdute. Cagliari nu a mai castigat in deplasare de 6 partide.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1X@1.21

Jong Ajax Amsterdam vs Stv Telstar⏰ 21:00

👉In ultimele 10 partide acasa jucate, in toate cele 10 s-au marcat cel putin 3 goluri in meci. Telstar vine si ea dupa cateva victorii in deplasare si cred ca v-a fi un meci spectaculos cu multe goluri

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste 1,5@1.14

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 1 Noiembrie 2021 este 1.96

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm