3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 1.92

Biletul Zilei cota 1.92

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 16 octombrie 2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Lyon – Monaco ⏰22:00

👉Lyon are o medie de 2,78 goluri pe meci acasa in ultimele 9 partide. Monaco are o medie de 1.68 goluri pe meci in ultimele 9 partide. Pozitia celor de la Lyon este locul 10 , iar Monaco se afla pe locul 6 , dar intre cele 2 este doar 1 punct diferenta. V-a fi un meci pe viata si pe moarte si cu multe goluri.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este GG sau 3+ @1.35

Leicester – Manchester Utd ⏰17:00

👉In ultimele 3 partide directe este o medie de goluri de 3,66 pe meci, bifand in toate cele 3 meciuri pronosticul GG. Manchester are nevoie de victorie pentru a nu se indeparta de locul 1 , iar Leicester acasa ne arata o statistica foarte frumoasa cu multe goluri . Este un meci echilibrat in care nici una dintre echipe nu isi permit infrangerea , asa ca dupa parera noastra , ambele echipe vor trage pentru victorie.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este GG sau 3+ @1.42

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 16 Octombrie 2021 este 1.92

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm