6 decembrie 2023
spot_img

Cele mai bune BONUSURI PARIURI ONLINE 2021 💰


1000 RON BONUS 100%

300 RON BONUS 100%


500 RON BONUS


550 RON BONUS 100%


600 RON BONUS + 50 RON LA VERIFICAREA CONTULUI


500 RON BONUS


500 RON BONUS 100%


300 RON BONUS 100%

Bonus Pariuri

Numărul de case de pariuri online care activează pe piaţa din România este tot mai mare, deci şi jocul de pariuri online mai captivant.  Anul 2021 se anunţă provocator, atât pentru pariori cât şi pentru casele de pariuri online care promit experiențe inedite şi bonusuri substanțiale amatorilor ce aleg să îşi petreacă timpul liber mizând pe câştig.

Cele mai bune BONUSURI PARIURI ONLINE 2021

bonus unibet Bonus Unibet – pariuri variate, distracţie garantată

Ai bonus pariuri la prima interactiune de 100%, pana la 300 RON. Unibet este una dintre acele case de pariuri online consacrate care oferă jucătorilor bonus pariuri numeroase şi condiţii speciale de joc. Chiar dacă nu oferă bonus fără depunere vine cu soluţii atractive pentru jucătorii nou înregistraţi, dar şi bonus pariuri variate pentru amatorii deja înregistrați. De la început, utilizatorul nou i se asigură un bonus de bun venit, sau bonus înregistrare care îi dublează suma depusă, insa nu se ofera bonus fara depunere.

Dacă spunem Unibet, supunem case de pariuri online cu numeroase opţiuni de joc. O varietate mare pentru jocurile sportive dar şi opţiunea de vizionare live a meciurilor şi a scorurilor. Nu este una dintre casele de pariuri online care să ofere noilor veniţi bonus fără depunere, însă compensează cu alte avantaje:
• Bet Combo – BetCombo, îți permite să combini mai multe tipuri de pariuri online din același meci pe același bilet de pariere, iar aceste betcombo se pot combina si cu alte meciuri pentru a te ajuta cand creezi biletul zilei sau cota 2.
• activarea pariurilor de pe telefonul mobil,
• ponturi pariuri sau câştiguri pentru biletul zilei.
• cota 2 pentru numeroase meciuri.

 Bonus Betano – 500 RON FREE BET + 500 RON bonus 100%

Una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online care a câştigat atenţia jucătorilor prin bonusurile acordate şi avantajele diverse (biletul zilei, cota 2, ponturi pariuri) este Betano. Oferă utilizatorilor nou veniţi Bonus Pariuri 100% pana la 500 RON + 500 RON FREE BET in functie de valoarea depusă, bonus de bun venit. Nu poţi contesta că acest bonus înregistrare face că jocul să fie mai atractiv.
Alte Bonusuri Betano: Betano nu ofera bonus fara depunere, dar ofera in schimb o varietate de avantaje unice:
1) Bet Combo – BetCombo, îți permite să combini mai multe tipuri de pariuri din același meci pe același bilet de pariere.
2) Miza Inapoi la 0:0. In caz de egalitate la 0­0, miza îți va fi returnata.
3) Avans de 2 goluri. Daca chipa pe care ai pariat conduce cu 2 goluri, biletul e deja câștigător!
4) Avans de 2 Seturi. Daca tenismenul pe care ai pariat conduce cu 2 seturi, biletul e deja câștigător!

La Betano ai 50% extra câştig pentru pariuri online multiple şi beneficiezi de acces la o varietate mare de sporturi, care să facă jocul tot mai atractiv. Nu trebuie să uităm că Betano este una dintre acele case de pariuri online care propune interfaţa prietenoasă, uşor de accesat şi navigat, fie că alegi pariuri online live, pariuri virtuale sau soluţiile de divertisment de tip cazino. Betano nu iti ofera bonus fara depunere, dar îţi oferă bonusuri pentru pariuri avantajoase pentru meciurile de fotbal, aşa că poate fi considerată una dintre acele case de pariuri online care oferă adrenalina, câştiguri generoase şi un mod plăcut de a petrece timpul liber.

 Bonus Superbet – deschizi cont, depui, ai şi bonus!

Bonus Supebet face parte din acele bonusuri de la case de pariuri online cu reputaţie, care au reuşit prin jocuri variate şi bonusuri generoase să capteze atenţia amatorilor de pariuri online. Prin numărul mare de jocuri acesta casa de pariuri online a atras atât pariori cu experiență, cât şi pe cei care doresc să beneficieze de un bonus pariuri de bun venit, sau bonus fara depunere, la deschiderea de cont nou de pariuri online. Dacă ai hotărât că merită să pariezi cu Superbet trebuie să ştii:
• Ai bonus de bun venit, de până la 500 lei, bani disponibili după alimentarea si verificarea contului.
• Ai acces la peste 500 de tipuri de pariuri online şi o varietate mare de sporturi.
• Este una dintre casele pariuri online legale, cu activitate avizată.
• Oferă bonus pariuri pentru pariurile clasice dar şi pentru cele speciale.
• Nu oferă bonus fără depunere utilizatorilor nou înregistraţi, dar asigura acces live la meciuri pentru pasionatii de pariuri liveşi vine cu promoţii zilnice ce nu pot fi refuzate.
• Superbet furnizează şi o varietate mare de ponturi pariuri care te ajută să mizezi pe biletul câştigător
• Permite realizarea de retrageri şi depuneri fără card bancar, operaţiunile fiind realizabile în agenţiile stradale, deci poţi intra rapid în posesia câştigurilor.
Dacă vrei să beneficiezi de bonus cont nou, bonus de bun venit sau bonus înregistrare cu siguranţă trebuie să acorzi mai multă atenţie acestei case de pariuri online, de asemenea ofera multe promotii cu bonus fara depunere.

 Bonus 888Sport – bonus de bun-venit neașteptat!

888Sport nu ofera bonus fara depunere, dar ofera unul din cele mai mari bonus pariuri din piata, daca iti faci cont nou la 888Sport primesti bonus pariuri 100% pana la 1000 RON.Dacă vorbim de concurență şi case de pariuri online, care oferă bonusuri pariuri excepționale, cu siguranţă vorbim de 888Sports. Aici utilizatorii noi sunt întâmpinaţi cu bonus fără depunere, bonus cont nou, bonus de bun venit, bonus înregistrare cu valoare impresionantă. Fiecare utilizator poate aduce experiența jocului la un alt nivel. Portalul permite urmărirea meciurilor şi a rezultatelor live şi plasarea de pariuri online în timpul jocului. Pariorii au opţiunea de a urmări ponturi pariuri dar şi ofertele speciale de tip biletul zilei. Nici pe parte de pariuri sportive lucrurile nu sunt neglijabile, casa furnizând cote excepţionale. Pot fi plasate pariuri cu cota 2, se poate alcatui biletul zilei, dar şi altele. Chiar dacă nu se poate accesa de la început un bonus fără depunere, pasionaţii se bucura de avantajele multor promoţii de bonus pariuri online.

 Bonus WinMaster – bonus de bun venit de 110%

Dacă vorbim de case de pariuri online focusate pe experienţa jucătorului, cu siguranţă vorbim de bonus WinMaster. Aici beneficiezi de bonus pariuri, bonus de bun venit, bonus înregistrare ce nu pot fi ignorate, cel mai important este bonusul de bun venit de 110% pana la 550 RON , bonusul consta în pariuri gratuite la prima depunere, fara rulaj. Lipseste oferta garantata de bonus fara depunere, dar se fac promotii pariuri constant, cu bonus fara depunere pentru o perioada limitata de timp. Orice cunoscător poate observa că oferta este mai mult decât generoasă, în special dacă vorbim de pariuri sportive. În cazul acestei case de pariuri online nici nu este avantajos un bonus fără depunere, întrucât variantele oferite sunt excepţionale. Jucătorii pot face pariuri online simplu, rapid, de pe orice tip de dispozitiv. Meciurile pot fi urmărite live la fel şi bonusurile speciale de tip bonus pariuri, bonus fără rulaj, bonus cont nou pariuri online.

 Bonus Netbet – câştiguri pentru bonus cont nou

Pachet de bun venit, 100% pana la 500 RON fara rulaj (pariu fara risc), daca primul pariu este pierzator, primesti inapoi integral suma mizata pana la 500 RON. Dacă vorbim de bonus la NetBet, cu siguranţă vorbim de case de pariuri online cu numeroase bonusuri şi divertisment la cel mai înalt nivel. Netbet nu oferă bonus fără depunere însă şi-a câştigat reputaţia prin ofertele de bonus de bun venit, bonus de înregistrare şi bonus pariuri necâştigătoare. Chiar şi biletele pierzătoare pot deveni câştigătoare în jocul biletul zilei.

Modul facil de accesare şi navigare, opţiunile de vizualizare live a meciurile, opţiunile de a paria pe evenimente pe termen foarte scurt, de 30 de secunde sau un minut, fac jocul mai captivant şi pariurile mai versatile. Pe Netbet ai acces la ponturi pariuri şi poţi beneficia de câştiguri generoase pentru meciurile cu cota 2. Şi pe parte de cazino, cazino live şi jocuri loto, se fac promotii cu bonus fara depunere, lucrurile sunt antrenante. Chiar dacă nu ai bonus fără depunere la bonus pariuri, ai acces la o varietate foarte mare de pariuri online şi implicit poţi beneficia de multe variante de bonus pariuri.

 Bonus Fortuna – indiferent de pasiune, ai parte de experienţe uimitoare

Fortuna se numără printre acele case de pariuri online, care desfăşoară şi activitate în sedii fizice, deci este accesibile tuturor pasionaţilor de cazino şi pariuri sportive. Oferă numeroase bonusuri utilizatorilor noi dar şi celor deja familiarizaţi cu variantele de pariuri online propuse. Dacă eşti la prima interacţiune cu Fortuna, trebuie să ştii că sunt promotii dese cu bonus fara depunere si ai parte de bonus pariuri consistent. Daca esti jucator nou, primesti 100% din prima depunere de până la 500 RON pentru pariuri online sportive, şi până la 2.000 lei la primele trei depuneri dacă vorbim de cazino. Cum am precizat, chiar daca nu ai bonus fara depunere, ai parte de bonus de bun venit generos. Valoarea câştigată dintr-un bonus înregistrare poate fi distribuită câte mai multe pariuri. Chiar dacă nu acorda bonus fără depunere, nu înseamnă că jocul este mai puţin captivant. Jucătorii pot accesa opţiuni de tipul biletul zilei, cota 2, ponturi pariuri sau pe cele speciale pentru a creşte şansa de câştig.

 Bonus Casa Pariurilor – bonus de bun venit instant

Când vorbim de bonus pariuri si de case de pariuri online şi strategii inteligente, cu siguranţă vorbim de bonus Casa Pariurilor. Nu asigură bonus fără depunere dacă eşti utilizator nou, dar îţi oferă şansa să câştigi cu bonus pariuri de bun venit, 200RON de la prima interacțiune, cu o conditie de rulaj foarte usoara, trebuie doar sa rulati o data banii pe o cota de minim 1.60. Pe lângă interfața prietenoasă, intuitivă, ușor de abordat şi cromatica vibrantă care te transpune direct în lumea adrenalinei, ai parte de bonus de bun venit / bonus înregistrare şi alte tipuri de bonus pariuri atractive, care te determină să joci. Dacă eşti unul dintre jucătorii căruia îi place să fie informat, cu siguranţă trebuie să verifici paginile informative cu bonus cont nou şi ponturi pariuri, astfel ai o experienţă aşa cum îţi doreşti. Verifică detaliile legate de câştiguri generate de biletul zilei, condițiile de bonus pariuri, varietatea de jocuri pe care poţi paria dar şi detaliile legate de câştigul generat bonus fără depunere accesibile tuturor utilizatorilor fideli. Retragerile banilor câștigați prin Casa Pariurilor pot fi realizate în aceeași zi. Pariorii au acces la peste 10.000 de evenimente sportive.

CE TIPURI DE BONUSURI LA PARIURI SPORTIVE EXISTĂ?

Bonus fara depunere – sunt case de pariuri online si casino-uri onliine licentiate in Romania care ofera bonus fara depunere sau promotii pe o anumita perioada de timp cu bonus fara depunere. Practic, poti sa pariezi fara sa depui bani, te joci cu banii caselor de pariuri online. Noi actualizam aceste promotii cu bonus fara depunere zilnic, asa ca nu ezitati sa verificati periodic pagina Bonus Pariuri.

Bonus de bun venit – cunoscut și ca pachet de bun venit al caselor de pariuri online. Este fără îndoială unul din cele mai importante tipuri de bonus pariuri. Bonus de bun venit se acordă atunci când îți deschizi un cont nou la o casa de pariuri online, și se oferă o singură dată, doar pentru primul depozit, verifica zilnic lista noastra cu bonus de bun venit.

Bonus inregistrare – cunoscut și ca bonus de bun venit, e fără îndoială un bonus de care toti pariorii se pot bucura. Cu acest tip de bonus inregistrare, iti cresti din start sansele de castig, deoarece casele de pariuri online, te intampina la dezchiderea contului cu un cadou, care consta in: bonus de 100% la prima depunere, pariu gratis, pariu fara risc, bonus de bun venit, bonus fara depunere. Prin aceste tipuri de bonusuri pariuri, oferite la bonus inregistrare, multi pariori reusesc sa castige sume considerabile, profita si tu de acest bonus inregistrare acum!

Bonus pariuri de pe mobil – pentru a te convinge să încerci site-urile optimizate pentru mobil sau aplicațiile pentru Android / IOS / Windows, unii operatori licențiați oferă un bonus pentru primul pariu de pe telefon / tabletă.

Bonus pariuri, diferite promoții constante – în această categorie intră acele oferte de bonus pariuri disponibile o perioadă mai lungă de timp. Acestea pot fi foarte variate: rambursări de miză la meciurile de fotbal care se termină 0:0 sau în care se marchează un gol după minutul 90, concursuri de pariuri sportive precum Predictorul Fotbalului sau Pronobet , bonusuri pentru pariuri multiple, bonusuri de fidelitate / loialitate, bonus fara depunere, bonus bun venit, programe VIP, asigurări săptămânale etc.

Bonus pariuri, diferite promoții ocazionale – sunt oferte valabile doar câteva zile, aceste tipuri de bonus pariuri sunt oferite mai degrabă la anumite meciuri importante de fotbal, sau la diferite competiții de top la fotbal), tenis, baschet, etc. Poți primi pariuri gratuite, pariuri fără risc, promotii bonus fara depunere,promotii bonus bun venit sau bonusuri pentru pariuri live dacă respecți condițiile ofertei caselor de pariuri online.

Oferte de bonus pariuri la anumite ocazii: bonusuri de reîncărcare, bonusuri aniversare, bonus special pentru următorul depozit, bonus inregistrare, promotii bonus fara depunere, bonus de bun venit surpriza etc.

Verificarea contului de pariuri online

Casele de pariuri online au nevoie de o asigurare in momentul in care decizi sa iti deschizi un cont de pariuri online. Mai mult decat atat, nicio casa de pariuri online licentiata de ONJN in Romania nu permite accesul minorilor la pariuri sportive online sau cazinouri. Bonusurile la pariuri, precum: bonus de bun venit, bonus fara depunere si bonus inregistrare, care sunt generoase la mai toate casele de pariuri online, pot fi creditate doar pe baza verificarii contului de pariuri online.

Acte necesare pentru verificarea contului de pariuri online

La majoritatea caselor de pariuri online procedura este una destul de simpla, care nu ar trebui sa va dea batai de cap, se cere doar actul de identitate, care poate fi incarcat in sectiunea verificare cont pariuri online . Dar pot aparea situatii in care ai nevoie de maxim 3 documente pe care va trebui sa le atasezi in momentul verificarii contului de pariuri online: act de identitate, dovada adresei de domiciliu si dovada platii primului depozit.

Ce risti daca nu iti verifici contul de pariuri online!

Multi utilizatori ai caselor de pariuri online uita cat de importanta este verificarea contului si ajung sa isi piarda banii din contul de pariuri online. Legisltia spune ca daca in maximum 30 de zile calendaristice de la momentul deschiderii contului de pariuri online, nu se confirma autenticitatea datelor furnizate, organizatorul va inchide contul, iar sumele existente in cont vor fi virate la bugetul de stat. Foarte important acest aspect, nu uitati sa verificati contul de pariuri online, chiar imediat dupa ce ati urmat pasii pentru crearea contului de pariuri online.

Bonus Pariuri Online, de reţinut

• Pe piața românească activează numeroase case de pariuri online care furnizează divertisment, bonus pariuri şi câştiguri deosebite.
• Jucătorii noi pot beneficia de la prima plasare de câştiguri, de bonus de bun venit, bonus înregistrare, bonus cont nou, bonus fara depunere.
• Pariorii fideli pot beneficia de bonusuri surpriza, chiar bonus fără depunere sau pariu gratis.
• Casele de pariuri online vin cu opțiuni atractive de joc şi câştiguri pentru biletele considerate pierzătoare, deci biletul zilei devine mai atractiv.
• Mizele sunt atractive, meciuri in care poti sa pariezi de cota 2.
• Casele de pariuri online menționate permit vizionarea live a meciurilor si urmărirea în timp real a ofertelor de tip bonus fără depunere, pasionatii de pariuri live au din ce in ce mai multe avantaje.
• Casele de pariuri online ofera chiar Ponturi Pariuri. Multe case de pariuri online dedica o sectiune speciala si pentru cautatorii de ponturi pariuri. Cele mai renumite proiecte ponturi pariuri sunt urmatoarele: Biletul zilei, Cota 2, Bilet fotbal, ponturi pariuri.
• Casele de pariuri online menționate anterior sunt legale şi vin cu soluţii flexibile de depunere şi retragere a banilor.