3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Winmasters 13 martie 2021

Biletul Zilei Winmasters – @3.57

‼️VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI WINMASTERS ‼️ 13.03.2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

Leeds Chelsea ⏰ 14:30

👉Dupa schimbarea antrenorului, Chelsea are o forma deosebita, acestia nepierzand nici un meci, de partea celalalta, Leeds nu este intr-o forma prea buna, avand 4 infrangeri si doar o singura victorie in ultimele 5 partide disputate. Ultimul duel direct dintre cele doua s-a disputat la Londra si s-a incheiat cu victoria lui Chelsea cu scorul de 3-1, dupa ce Leeds deschisese scorul.
🎯Pentru biletul zilei Winmasters am ales 2 @1.74

Dortmund Hertha ⏰ 19:30

👉Dupa ce s-a calificat mai departe in liga campionilor, Dortmund trebuie acum sa urce si in clasament, aflandu-se in acest moment pe locul 6 la doar un punct de top 5. Hertha nu se afla intr-o situatie prea buna, acestia aflandu-se la doar 2 puncte de primul loc retrogradabil. Ultimul meci dintre cele doua a fost un meci foarte spectaculos, cu 7 goluri marcate, acesta fiind incheiat cu scorul de 5-2 pentru Borussia, atacantul acestora, Haaland, marcand 4 goluri in acea partida.
🎯Pentru biletul zilei Winmasters am ales 1 & peste 2.5goluri @2.05

👉 Vezi cateva secrete despre Cum sa castigi la pariuri live in 2021 , vei gasi o multime de informatii si sfaturi utile care iti vor imbunatati performantele si bilanturile proprii.

Cota totala pentru Biletul Zilei WINMASTERS 13.03.2021 este @3.57

Am pariat la WINMASTERS
 

🙏Mult succes! Pariati responsabil biletul zilei Winmasters!🍀

Vezi si alte bilete pariuri:

Biletul zilei – Cota XX 

In afara de bilete pariuri puteti profita si la live de pariuri online pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei Winmasters sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm