6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Union Berlin- Leverkusen si FCSB, 15 Ianuarie 2020

Biletul Zilei AZI  – Cota 11.49

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 15 ianuarie 2021 – am analizat 4 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

FC Union Berlin – Bayer Leverkusen ⏰ 21:30

👉2 echipe cu un potential ofensiv excelent ce au marcat impreuna 61 de goluri in acest sezon. In aceasta seara ambele echipe au cateva absente si nu vor juca cu primul 11 complet. Ma astept la un meci spectaculos, cu multe goluri si o lupta stransa pentru cele 3 puncte

🎯Pentru biletul zilei azi am ales ambele marcheaza si peste 2,5 goluri .

FCSB – Astra Giurgiu ⏰20:00

👉FCSB are un start de sezon excelent in acest an, reusin sa recupereze punctele pierdute in perioada pandemiei. Cu Astra niciodata nu a fost un meci simplu, nu de putine ori s-a intamplat in ultimii ani ca giurgiuveni sa faca o surpriza. Totusi ma astept ca forma de moment si diferenta de valoare sa se vada astazi pe teren.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este 1 si peste 1,5 goluri.

Red Star Paris – Boulogne Sur Mer ⏰19:00

👉Diferenta de 13 pozitii in campionat in favoarea gazdelor. Red Stars joaca foarte bine acasa, avand 5 victorii in ultimele 5 meciuri disputate. In ceea ce priveste nr de goluri ambele echipe au o medie mica de goluri iar in ultimii ani cand s-au mai intalnit niciodata nu s-au marcat mai mult de 3 goluri

🎯Pontul nostru pentru acest meci este 1X si sub 3,5 goluri .

Wurzburger Kickers – Eintracht Braunschweig ⏰19:30

👉2 echipe cu o medie de peste 3 goluri pe meci. Echipele cu cele mai slabe aparari din 2 Bundesliga, au primit in total 67 de goluri in acest sezon.  Ocupantele ultimelor locuri din clasament.  Un rezultat pozitiv astazi ar ajuta foarte mult oricare dintre cele 2 echipe. Cu toate acestea de fiecare data cand s-au intalnit am avut parte de spectacol si goluri marcate de partea ambelor parti.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este peste 2,5 goluri .

Cota totala pentru Biletul Zilei 15 ianuarie 2021 este 11.49

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI FCSB – Astra

Ponturi pariuri Lazio – Roma

 

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei azi cota 11.49:

biletul zilei 15 ianuarie

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm