1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Superbet 16 februarie 2021

Biletul Zilei Superbet – @3.11

‼️VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI SUPERBET‼️ 16.02.2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

Barcelona PSG ⏰ 22:00

👉Liga Campionilor revine cu un meci cat o finala, cel putin din prisma numelor echipelor. Ambele echipe trec printr-o pasa destul de proasta, chiar daca catalanii au inceput sa adune victoriile in LaLiga tot nu dau impresia unei echipe de temut ce isi poate depunde candidatura pentru vreun trofeu sezonul acesta. De partea cealalta, PSG cu un nou antrenor tot nu convinge, iar ca drept dovada este faptul ca in campionat nu se afla pe primul loc cu un avans de puncte considerabil, asa cum ne obisnuise sezoanele trecute.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales 1X & 2-5 goluri @1.71

FC Arges Sepsi ⏰ 19:00

👉Dupa ce si-au schimbat antrenorul, FC Arges are un parcurs exceptional, 9 meciuri fara infrangere. Sepsi trece si ea printr-un moment bun, acestia fiind invinsi o singura data in meciurile din deplasare in acest sezon. Cele doua s-au intalnit doar o singura data pana acum, atunci Sepsi invingand cu scorul de 1-0.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales 1X @1.82
👉 Vezi cateva secrete despre Cum sa castigi la pariuri live in 2021 , vei gasi o multime de informatii si sfaturi utile care iti vor imbunatati performantele si bilanturile proprii.

Cota totala pentru Biletul Zilei SUPERBET 16.02.2021 este @3.11

🙏Mult succes! Pariati responsabil biletul zilei Superbet!🍀

Vezi si alte bilete pariuri:

Biletul zilei – Cota 4.84 

Ponturi Pariuri Barcelona – PSG @2.30

Cota 2 Uefa Champions League

 

In afara de bilete pariuri puteti profita si la live de pariuri online pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei SUPERBET sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm