29 noiembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Superbet 10 februarie 2021

Biletul Zilei Superbet – @3.78

‼️VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI SUPERBET‼️ 10.02.2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

Dinamo FCSB ⏰ 20:30

👉Dupa disputa din campionat din urma cu 7 zile, cele doua mari rivale se intalnesc astazi intr-un meci de cupa. Dinamo, invinsa in precedentul meci de catre FCSB, isi va dori, cu siguranta sa iti ia revansa. FCSB vine la acest meci dupa infrangerea surprinzatoare de acasa cu Clinceni. Oaspetii de astazi par ca nu isi gasesc ritmul dupa plecarea lui Man la Parma, in timp ce situatia la Dinamo se stabilizeaza de la zi la zi datorita suporterilor.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales total goluri gazde 1+ @1.45

Leicester Brighton ⏰ 21:30

👉Ajunsa pe locul 3 in campionat, Leicester pare ca va aborda meciul de cupa de astazi destul de linistiti din prisma faptului ca lucrurile merg bine in campionat. Oaspetii nu sunt scapati in totalitate de grijile evitarii retrogradarii, asadar, ne asteptam sa nu puna mare pret pe cupa. In ultimul meci direct, Leicester a invins cu 3-0 intr-un meci cu toate golurile marcate in prima repriza.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales PSF 1 @1.63

Sevilla Barcelona ⏰ 22:00

👉Semifinalele cupei Spaniei ne propun un meci foarte spectaculos. De-a lungul timpului, cele doua formatii au oferit meciuri foarte spectaculoase, in ultimele 5 partide directe s-au inscris 19 goluri, fara ca Sevilla sa obtina vreo victorie in aceste meciuri. La ora meciului, Sevilla este neivinsa de 7 partide, in timp ce Barcelona de 6 partide.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales total goluri prima repriza 1-2 @1.60
👉 Vezi cateva secrete despre Cum sa castigi la pariuri live in 2021 , vei gasi o multime de informatii si sfaturi utile care iti vor imbunatati performantele si bilanturile proprii.

Cota totala pentru Biletul Zilei SUPERBET 10.02.2021 este @3.78

🙏Mult succes! Pariati responsabil biletul zilei Superbet!🍀

Vezi si alte bilete pariuri:

Biletul zilei – Cota 6.46 

 

In afara de bilete pariuri puteti profita si la live de pariuri online pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei SUPERBET sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm