5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Superbet 01 februarie 2021

Biletul Zilei Superbet – @3.35

‼️VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI SUPERBET‼️ 01.02.2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

Sporting Benfica ⏰ 23:30

👉Derby-ul etapei din Portugalia pune fata în fata echipa de primul loc si formația de pe locul 3. Benfica daca va învinge se va apropia la doar 3 puncte de Sporting si vor reveni cu șanse reale în lupta pentru titlu în timp ce gazdele de astăzi daca vor învinge își vor consolida poziția de lider, un egal ar dezavantaja ambele formații si ar avantaja doar pe FC Porto, echipa de pe locul 2 în acest moment.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales psf 1 @2.12

NAC Breda Almere ⏰ 22:00

👉Aflata in lupta pentru promovare, Almere are o deplasare foarte grea pe terenul celor de la Breda. Oaspetii nu au castigat niciodata pe terenul adversarului de astazi, dar acum mai mult ca niciodata au nevoie de punct sau puncte pentru a pastra sanse reale la promovare. In ceea ce priveste golurile, ambele formatii inscriu si primesc foarte multe goluri, probabil si astazi o sa fie la fel.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales X2 &2+ @1.58
👉 Vezi cateva secrete despre Cum sa castigi la pariuri live in 2021 , vei gasi o multime de informatii si sfaturi utile care iti vor imbunatati performantele si bilanturile proprii.

Cota totala pentru Biletul Zilei SUPERBET 01.02.2021 este @3.35

🙏Mult succes! Pariati responsabil biletul zilei Superbet!🍀

Vezi si alte bilete pariuri:

Biletul zilei – Cota 4.65 

Biletul zilei Fotbal – cota 2.92

 

In afara de bilete pariuri puteti profita si la live de pariuri online pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei SUPERBET sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm