22 septembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Real Madrid 1 martie 2021

Biletul Zilei cota 5.12

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 1 martie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Politehnica Iasi – Voluntari ⏰ 17:30

👉 Avem un duel interesant intre ultimele doua clasate din Liga 1, cu cele mai slabe defensive, ma astept la un meci deschis, cu multe greseli in aparare si eventual si goluri. Cota oferita de casele de pariuri este mult prea mare in opinia mea si merita jucata, fie single, la cota 2, fie daca alcatutiti biletul zilei.

🎯Pentru biletul zilei am pariat un pariu simplu, peste 2.5 goluri , cota 2.23

Real Madrid – Real Sociedad ⏰ 22:00

👉 Real Madrid vine dupa o victorie in Champions League, pe terenul Atalantei, scor 1:0. Echipa este intr-o forma de joc buna, are 5 victorii consecutive, chiar daca au fost probleme cu lotul, Real Madrid a ratat ca se poate descurca si fara jucatorii de top din echipa. Ma astept ca Real Madrid sa domine acest meci sa aive mai multe cornere.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, Real Madrid cele mai multe cornere, cota 1.74.

Benfica – Rio Ave ⏰ 21:00

👉 Benfica este o echipa foarte puternica acasa, este neinvinsa de 11 etape, ocupa locul 4 in Portugalia Primeira Liga. In meciurile directe, Benfica conduce detasat, are 8 victorii consecutive.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu combo, 1x si peste 1.5 goluri , cota 1.35.

Cota totala pentru Biletul Zilei 1 martie 2021 este 5.12

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 Real Madrid

Biletul Zilei Superbet @2.78

Ponturi Pariuri CFR Cluj – FC Arges

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei cota 5.12:

Am pariat acest bilet la UNIBET
CLICK AICI pentru a incasa 300 RON BONUS

biletul zilei 1 martie 2021

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
18,397
Cazuri Active
Updated on 22/09/2023 3:21 am