5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Macedonia de Nord, Italia, Spania 4 Iunie 2021

Biletul Zilei cota 2.90

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 4 iunie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Macedonia de Nord – Kazakhstan ⏰18:00


👉Macedonia se pregateste pentru primul lor turneu major, venind dupa 3 victorii, un egal si o infrangere in ultimele 5 meciuri unde a marcat in medie 2.4 goluri pe meci. In cealalta parte, oaspetii nu s-au calificat niciodata pentru un turneu major, terminand pe ultimul loc in Liga C din Nations League. Kazakhstanul este fara victorie in ultimele 8 meciuri. Ne asteptam la cel putin un gol in prima repria.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste 0.5 goluri in prima repriza @1.48

Italia – Cehia ⏰21:45

👉Italienii vin increzatori dupa cele 4 victorii consecutive. Italia a demonstrat in ultima victorie de 7-0 cu San Marino ca este o echipa capabila de spectacol, avand un lot mai valoros ca al cehilor. De cealalta parte, cehii sunt nemultumiti ca nu au reusit sa castige in ultimele 2 meciuri (1-1 cu Belgia si 1-0 cu Wales). Ar trebui sa vedem macar un gol in prima repriza.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, peste 0.5 goluri in prima repriza @1.40

Spania – Portugalia ⏰20:30

👉Spania intra in acest amical intr-o forma bunicica (3 victorii si 2 egaluri). Pe teren propiu, Spania este neinvinsa din 2019. Portugalia vine la Madrid cu doar o infrangere in ultimele 10 meciuri. Fiind doua echipe solide, ne asteptam la un meci echilibrat cu putine goluri.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este sub 1.5 goluri prima repriza @1.38

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 4 Iunie 2021 este 2.90 .

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei cota 2.90.

Biletul Zilei 4 Iunie 2021

✅Biletul Zilei  cota 2.90 este castigator✅

Biletul Zilei 4 Iunie 2021 Castigator

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm