3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Fotbal 07 februarie 2021

Biletul Zilei Fotbal – @3.17

‼️VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI FOTBAL ‼️ 07.02.2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

FCSB Clinceni ⏰ 20:30

👉Liderul FCSB întâlnește revelația acestui campionat, Clinceni. Oaspetii au un parcurs foarte bun, ocupând în acest moment ultimul loc ce duce în play-off la o distanta de 2 puncte fata de Chindia, principala urmăritoare. Gazdele nu își permit pasi greșiți, chiar și fără Man, transferat la Parma, echipa lui Gigi Becali are în continuare un lot stufos si valoros pentru Liga 1.
🎯Pentru biletul zilei Fotbal am ales 1 @1.48

Wolverhampton Leicester ⏰ 16:00

👉Leicester este neînvinsă în deplasare de o buna bucata de vreme, în timp ce gazdele de astăzi vin cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta cu Arsenal. Ultimele trei partide directe nu au fost foarte spectaculoase, doua dintre meciuri terminandu-se la egalitate, scor 0-0 iar ultima partida s-a incheiat 1-0 pentru Leicester.
🎯Pentru biletul zilei Fotbal am ales PSF X @1.74

AC Milan Crotone ⏰ 16:00

👉Cu o victorie astăzi, Milan ar trece pe primul loc în detrimentul lui Inter, în timp ce oaspeții de astăzi ar fi tot mai sigur retrogradați. Fara victorie împotriva milanezilor în toate disputele directe și aflați în coada clasamentului, Crotone pare condamnata la infrangere în deplasarea de la Milano.
🎯Pentru biletul zilei Fotbal am ales 1 @1.23
👉 Vezi cateva secrete despre Cum sa castigi la pariuri live in 2021 , vei gasi o multime de informatii si sfaturi utile care iti vor imbunatati performantele si bilanturile proprii.

Cota totala pentru Biletul Zilei FOTBAL 07.02.2021 este @3.17

🙏Mult succes! Pariati responsabil biletul zilei Fotbal!🍀

Vezi si alte bilete pariuri:

Biletul zilei – Cota 7.08 

Biletul zilei Superbet – cota 3.38

 

In afara de bilete pariuri puteti profita si la live de pariuri online pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei FOTBAL sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm