1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Europa League, Manchester United-AC Milan, Tottenham 11 Martie 2021

Biletul Zilei Europa League cota 4.65

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 11 martie 2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Manchester United – AC Milan ⏰ 19:55

👉Ambele echipe au multi jucatori accidentati, Manchester nu a fost invinsa in ultimele 10 meciuri si astazi ne asteptam sa obtina cel putin un egal. Este un meci foarte important, ambele echipe vor ataca, asa ca 2 goluri ar trebui marcate fara probleme.

🎯Pentru biletul zilei am ales un pariu combo,  1X si peste 1,5 goluri cota 1.41

Tottenham – Dinamo Zagreb ⏰ 22:00

👉Tottenham este intr-o forma foarte buna, vine dupa 4 victorii consecutive in care a marcat cel putin un gol si este pregatita sa invinga astazi. Dinamo a castigat foarte multe meciuri in ultima perioada, dar Tottenham nu poate ceda un meci atat de important si de aceea ne asteptam ca astazi sa castige.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este 1 si peste 1.5 goluri cota 1.58

Granada CF – Molde ⏰ 17:15

👉Gazdele au probleme cu lotul, le lipsesc foarte multi jucatori si vor improviza astazi in meciul contra Molde. Oaspetii s-au descurcat bine in ultima perioada, au castigat 4 din ultimele 5 meciuri si nu le lipsesc golurile. Speram sa se inscrie minim 2 si maxim 4 goluri.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 2-4 goluri cota 1.49

Slavia Praha – Rangers FC ⏰ 19:55

👉Ambele echipe nu ezita sa marcheze si sunt pregatite sa faca spectacol astazi, fiind intr-o forma buna. Ar trebui sa vedem pe putin 2 goluri.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste 1,5 goluri cota 1.40

Cota totala pentru Biletul Zilei 11 martie 2021 este 4.65

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 Tottenham – Dinamo Zagreb

Biletul Zilei Winmasters @ 3.62

Ponturi pariuri Europa League

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei cota 4.65:

✅Biletul Zilei Cota 4.65 este CASTIGATOR✅

Biletu Zilei 11 Martie 2021 CASTIGATOR

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm